Wat zijn de kosten betonvloer storten garage?

U wilt een betonvloer storten in uw garage, maar heeft geen idee wat de kosten hiervan eigenlijk zijn. Natuurlijk is dat afhankelijk van een aantal dingen. Zo is dit per bedrijf anders, maar ook door de oppervlakte kan er zo geen antwoord worden gegeven. De ene garage is veel groter dan de andere. Daarbij komt ook dat u het zelf kunt storten, maar dit ook kunt uitbesteden. Dit speelt allemaal een rol bij de kosten betonvloer storten garage. De kosten beton m3 verschillen ook weer.

Kosten betonvloer storten garage

Het is mogelijk om zelf beton te storten, zoals een kanaalplaat storten, maar ook de betonvloer van uw eigen garage kunt u zelf doen. Hiervoor heeft u een betonpomp nodig, en die kunt u bij betonpomphuren.com huren. U kunt dan kiezen voor een kleine betonpomp waarmee kleine ruimten gemakkelijk gedaan kunnen worden. Door het zelf te doen, zullen de kosten lager worden. Echter kan niet iedereen dit zomaar.

Kosten betonvloer storten garage door betonpomphuren.com

Wanneer u dit niet zelf kunt, is het het meest verstandig om dit uit te besteden. Wij helpen u daar graag mee verder. Om erachter te komen wat de kosten zijn, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Dan weet u bijvoorbeeld de kostprijs beton per m3. Dankzij de offerte kunt u bepalen of u de klus wilt laten doen of niet. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om deze te stellen. Onze professionals kunnen uw vragen snel beantwoorden.

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.