Kleine betonpompen zijn handiger

De betonpompen die u misschien kent, zijn vaak groot en daardoor zijn ze alleen te gebruiken voor grote oppervlaktes. Het komt natuurlijk ook voor dat er kleine oppervlakten gestort moeten worden met beton. In dat geval kan er beter worden gekozen voor kleine betonpompen. Een kleine betonpomp huren is bij ons geen enkel probleem, en zal ervoor zorgen dat niet alleen een klein oppervlak gestort kan worden, maar ook dat u nauwkeuriger kunt werken dan met een groot apparaat.

Het huren van kleine betonpompen

Kleine betonpompen kunt u bij ons huren, maar u kunt er ook voor kiezen om het werk uit handen te geven. Wij zorgen ervoor dat het personeel het beton op een zeer nette manier stort waardoor u kunt rekenen op een mooi en netjes resultaat. De kosten zijn uiteraard hoger bij beton laten storten. U kunt daarom ook prima een kleine pomp huren en de werkzaamheden zelf te doen zonder teveel gedoe. Wilt u weten wat het kost om een kleine pomp te huren voor een bepaalde tijd? Vraag dan een offerte aan op onze website!

Kleine betonpompen, waarom bij ons huren?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor ons bedrijf als het gaat om het huren van de kleine betonpompen. Allereerst vragen veel mensen zich af 'wat kost beton storten?' en op deze vraag kunnen wij al antwoord geven dankzij onze offerte. Verder werden wij altijd nauwkeurig, zijn we uiteraard zeer betrouwbaar en zorgen we ervoor dat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. We verzorgen de pompen voor zowel particulieren als bedrijven. Neem snel contact met ons op wanneer u interesse heeft in een kleine pomp!
 

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.