Waarom een kleine betonpomp huren?

Er zijn allerlei grote betonpompen, maar een kleine was nog niet te huur. Gelukkig is dat op dit moment wel anders. Bij ons kunt u een kleine betonpomp huren en beton laten storten of het natuurlijk zelf doen. De reden dat de kleine pomp zo populair is geworden, is dat hij gemakkelijk bij alle kleine oppervlaktes en hoekjes kan. Een grote pomp kan lastig bij een kleine plek, waardoor deze plekken voorheen onmogelijk waren.

Een kleine betonpomp huren doet u bij ons!

Er zijn meerdere redenen voor een kleine betonpomp huren bij ons. Allereerst kunt u de pomp zolang huren als u maar wilt. Beton storten was nooit eerder zo gemakkelijk dankzij de kleine pomp waarmee u bij elk klein stukje kunt komen. Uiteraard is het pompen met onze pompen volledig veilig en kunt u bij ons rekenen op betrouwbaarheid en ook nauwkeurigheid speelt een grote rol. Ten slotte kunt u veel kosten besparen dankzij onze kleine pomp.

De kleine betonpomp huren, wat zijn de kosten?

De kleine betonpomp huren voor een lange tijd is bij ons geen enkel probleem. Uiteraard liggen de kosten hoger wanneer u de pomp erg lang huurt. Wilt u precies weten wat u kwijt bent voor het huren of voor beton laten storten? Dan kunt u bij ons ook een offerte aanvragen. Hiermee komt u niet te staan voor vervelende verrassingen als hoge kosten. Bij HF Betonpomphuren zit u goed wanneer u zelf het beton wilt storten, maar dus ook wanneer u het wilt laten storten, want ook hiervoor kunnen wij zorgen!


 

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.