Een betonnen vloer maken

Wilt u graag zelf een betonnen vloer maken? Of wilt u dit liever uitbesteden? In beide gevallen kunt u terecht bij betonpomphuren.com. U heeft hier de mogelijkheid om zelf een betonpomp te huren en zelf de vloer te maken, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Zo kunt u hoe dan ook rekenen op het beste resultaat en dat allemaal voor een scherpe prijs.

Een betonnen vloer maken met uw eigen betonpomp

Het komt vaak voor dat een betonnen vloer maken lastig is doordat de ruimte klein is. Met een grote pomp lijkt dit wellicht onmogelijk. Wij kunnen dan ook onze kleine pompen van harte aanraden. Hiermee zijn kleine ruimtes geen probleem meer. Denk aan beton laten storten voor tuinhuis, wat vaak een kleine ruimte is. Ook dit is voortaan gewoon mogelijk. Bepaal zelf of u dit zelf wilt doen, of dit liever overlaat aan onze professionals.

Betonnen vloer maken dankzij betonpomphuren.com

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor de diensten van betonpomphuren.com. Wij kunnen u van tevoren laten weten wat een betonnen vloer maken eigenlijk kost. Het enige dat u hiervoor moet doen is het offerteformulier invullen, waarna we u laten weten wat de kosten zullen zijn. Goedkoop beton bestellen kunt u hoe dan ook het beste doen bij betonpomphuren.com. Of het nou gaat om een grote ruimte voor zakelijk gebruik of een huis. Het maakt dus niet uit of u particulier bent of een bedrijf hebt. Neem voor vragen gerust contact met ons op!

 

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.