Beton laten storten

Wanneer u beton wilt laten storten, is dit mogelijk bij betonpomphuren.com. Niet alleen kunt u hier terecht wanneer u zoekt naar een bedrijf dat beton stort, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een pomp te huren. Ook qua prijs zit u hier helemaal goed en hoeft beton bestellen voortaan niet meer te leiden voor een grote uitgave.

Beton zelf storten

Wanneer u zelf al het een en ander weet over hoe beton gestort moet worden, kunt u er ook voor kiezen om een betonpomp te huren waarmee u het gewoon zelf kunt doen. Dit scheelt weer kosten en voor u het weet is het werk alweer gedaan. Bij ons kunt u er bovendien voor kiezen om gebruik te maken van een kleine pomp, in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Vaak is het niet mogelijk om een kleine pomp te huren, waardoor kleine plekken niet bereikt kunnen worden en u al snel een bedrijf met personeel moet inhuren. Dat is bij ons verleden tijd!

Kiezen voor beton bij betonpomphuren.com

Uiteraard zijn er nog veel meer bedrijven die beton maar al te graag voor u storten, maar bij ons zijn er een aantal belangrijke voordelen. Allereerst zijn we zeer betrouwbaar en kunt u altijd rekenen op een goed resultaat. Het werk wordt altijd nauwkeurig gedaan waardoor er geen foutjes worden gemaakt en u voor u het weet beton gestort heeft. Ook beton bestellen zakelijk kan bij ons worden gedaan. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, waarna we u graag verder helpen.

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.