Beton laten storten is nu mogelijk!

Wilt u zelf beton storten maar heeft u dat nog niet kunnen doen wegens het gebrek aan een betonpomp? Beton laten storten hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze service zorgen we ervoor dat u als zowel particulier als bedrijf het aan niets zal ontbreken. Een betonpomp heeft vele voordelen, waaronder dat u voortaan ook de lastige plekken kunt bereiken.

Beton laten storten door ons, waarom?

Er zijn meerdere redenen om voor ons te kiezen. De vraag die velen stellen is 'wat kost beton storten?' Dit is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid, maar u kunt bij ons rekenen op lage prijzen. Beton laten storten hoeft geen bakken volg geld meer te kosten. Daarbij komt dat wij betrouwbaar zijn en wat ook niet onbelangrijk is, is dat we erg nauwkeurig werken. Wij vinden het belangrijk om de klant tevreden te stellen en doen daarvoor ons uiterste best, met als resultaat dat we veel gekozen worden.

Beton laten storten op lastige plekken, kan dat?

Het is erg prettig dat wij werken met verschillende pompen. Zoals u al kunt raden, zorgt dit ervoor dat ook lastige plekken hierdoor bereikbaar zijn. Kleine betonpompen zullen ervoor zorgen dat ieder klein gaatje dicht gemaakt kan worden zonder dat het teveel moeite kost. Ongeacht of u zoekt naar een grote of kleine pomp, bij ons kunt u hoe dan ook terecht voor het beton laten storten. Wacht niet langer, maar zoek contact wanneer ook u een betonpomp nodig heeft. 
 

Een betonpomp huren is zo geregeld

 1. 1. Bereken in slechts drie stappen uw prijs

  Geef de gegevens van uw betonstort op in de calculator en bereken uw prijs.

 2. 2. Verstuur het ingevulde offerteformulier

  Voeg uw telefoon en e-mail toe zodat wij contact op kunnen nemen.

 3. 3. Samen plannen wij een afspraak in

  Wij nemen contact met u op en plannen samen een datum voor de stort.

 4. 4. Onze pomp op de afgesproken locatie

  Wij brengen pomp, beton en toebehoren op de afgesproken datum en locatie.